Viljandi turundamine tekitab vajaduse uue ametniku järele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Viljandi turismiinfopunkti juht Angela Aru neljapäeval tööle jõudis, avanes talle Vabaduse platsil selline vaatepilt. Need matkabussid ei sõitnud Viljandisse ühiselt, vaid sattusid siia samal ajal. «Sellist vaatepilti näeb viimasel ajal üha sagedamini,» lisas Aru.
Kui Viljandi turismiinfopunkti juht Angela Aru neljapäeval tööle jõudis, avanes talle Vabaduse platsil selline vaatepilt. Need matkabussid ei sõitnud Viljandisse ühiselt, vaid sattusid siia samal ajal. «Sellist vaatepilti näeb viimasel ajal üha sagedamini,» lisas Aru. Foto: Angela Aru

​Viljandi linnapea hinnangul on teist aastat 50 000 euro suuruse aastaeelarvega toimiv linna turundamine oma eesmärki täitnud, aga on tekkinud mure, mille võiks lahendada uue ametniku palkamine.

Kahe aastaga on Viljandi Facebooki lehekülg saanud 12 500 jälgijat ning tänavu mais avati uus veebileht visitviljandi.ee, mis peab koondama infot, mis huvitab eeskätt Viljandisse tulevat turisti, investorit ja inimest, kes sooviks siia elama kolida. Reklaamiga saavutatud tähelepanu on linnapea Ando Kivibergi sõnul olnud väga hea, aga järgmise sammu tegemiseks napib raekojas töötajaid.

Sotsiaalmeedia ja uus lehekülg

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles