Viljandi sõudjad tegid Trakai regatil tegusid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi sõudjad esindasid Leedu regatil Eestit vääriliselt. Kärolyn Mäesaar võidutses naiste paarisneljasel paadil ning Leo Muiste ja Handreas Karl Kivistik tulid meesteklassi paarisneljasel paadil kolmandaks.
Viljandi sõudjad esindasid Leedu regatil Eestit vääriliselt. Kärolyn Mäesaar võidutses naiste paarisneljasel paadil ning Leo Muiste ja Handreas Karl Kivistik tulid meesteklassi paarisneljasel paadil kolmandaks. Foto: Ruth Vaar

Nädalavahetusel Leedus Trakais peetud rahvusvahelisel sõuderegatil «Merevaigust aer» läks Eestit esindanud viljandlastel treeneri sõnul suurepäraselt.

Treener Ruth Vaari kinnitusel sõitsid nad noorte maailmameistrivõistlustele ja Balti mere mängudele kvalifitseerunud konkurentidega mõõtu võtma. 

Paarisneljasel paadil meesteklassis võistelnud B-vanuseklassi poisid Leo Muiste ja Handreas Karl Kivistik tulid 12 paadi konkurentsis väga tublile kolmandale kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles