Gümnaasium pani õpilasi valides kutsekoolidega pead ja seljad kokku

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal saadeti lillesülemitega teele Viljandi gümnaasiumi viies lend, kes direktori hinnangul on  loominguline.
Eelmisel nädalal saadeti lillesülemitega teele Viljandi gümnaasiumi viies lend, kes direktori hinnangul on loominguline. Foto: Marko Saarm

​Möödunud nädalal lõpetas Viljandi gümnaasiumi viies lend ning on selgunud need noored, kes saavad sügisest end gümnaasiumis kolm aastat proovile panna. Esimest korda sai Viljandi gümnaasiumisse kandideerinu pärast intervjuud vestelda kutsekoolide esindajatega, et kõige meelepärasem haridustee jätk välja selgitada.

«Selle aasta eripära oli see, et komisjonis olid ka Olustvere ja Vana-Võidu kutsekooli esindajad, et huvilised saaksid nendega kohtuda,» ütles Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Matsin. Selline süsteem, et korraga saab sisseastuja vestelda gümnaasiumi ja kutsekoolide komisjoniga, võeti tema sõnul siin kasutusele esimesena Eestis. 

Ülle Matsin
Ülle Matsin Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles