Parkuurimisplatsil saab tasuta higi valada

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisut üle kuu aja tagasi alustasid Ardi Tammoja (vasakul) ja Meelis Köidi välitreeninguid. Nendega on liitunud nii möödakäijaid kui muidu huvilisi. Treeninguid viivad noormehed läbi tasuta.
Pisut üle kuu aja tagasi alustasid Ardi Tammoja (vasakul) ja Meelis Köidi välitreeninguid. Nendega on liitunud nii möödakäijaid kui muidu huvilisi. Treeninguid viivad noormehed läbi tasuta. Foto: Erakogu

​Valuoja oru parkuuriväljak saab nüüd tihedamalt kasutust, sest seal rassib kamp noori lõuatõmbeid ja kätekõverdusi teha. See on tänavatreening, mida kaks noormeest on eest vedanud üle kuu aja ja millega kõik möödakäijad soovi korral liituda saavad. 

26-aastane Ardi Tammoja ja 19-aastane Meelis Köidi teevad välitreeninguid viis kuni kuus korda nädalas ning seda kõike oma keharaskusega. Umbes kuu aega tagasi otsustasid noormehed endaga treenima meelitada nii möödakäijaid kui teisi huvilisi. Nüüdseks käib nendega Valuoja orus treenimas üle kümne kaaslase. 

Sellele ideele tuli Ardi Tammoja, kes töötab kokana ja tegeleb hobi korras treeningutega nii jõusaalis kui tänaval. Kui jõusaalis treenimise kogemust on mehel neli aastat, siis tänavatel on ta jõukatsumisi teinud poolteist aastat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles