Hooletu peateele sõit lõppes, rattad ülespidi

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto katus deformeerus tugevasti, ent kaks selles viibinud inimest pääsesid üksnes kergete vigastustega.
Sõiduauto katus deformeerus tugevasti, ent kaks selles viibinud inimest pääsesid üksnes kergete vigastustega. Foto: Marko Saarm

Eile hommikul pärast kella 9 põrkasid Viljandist Pärnusse viival maanteel kokku sõiduauto ja kaubik. Avarii järel vajas kaks inimest meedikute tähelepanu.

Õnnetus juhtus Puiatu külas kurvis, kus maanteega ristub Tohvri poolt tulev tee. Selles kohas kehtib kiirusepiirang 70 kilomeetrit tunnis. Eile olid seal väljas ka ajutised liiklusmärgid, millest üks hoiatas lahtise killustiku eest ning teine soovitas sõidukiiruseks 50 kilomeetrit tunnis. Tee oli sündmuskohal siiski puhas.

Tohvri poolt tulnud Seat Leon, mille roolis oli 19-aastane naine, keeras peateele sõites ette Viljandist Pärnu poole liikuvale kaubikule Fiat Ducato, mida juhtis 65-aastane mees. Fiat tabas vasaku esinurgaga Seati vasakpoolset taganurka, see paiskus saadud löögist kraavi ning rullus katusele. Kaubik jäi teele ja sai pidama veidi maad eemal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles