Ramsi võrkpalliväljak loodab rahva häälele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramsi võrkpalliväljaku lootused uuenduskuurile läksid tänavu nurja.
Ramsi võrkpalliväljaku lootused uuenduskuurile läksid tänavu nurja. Foto: volley.ee

Eesti võrkpalli liit ja aktsiaselts Oma Ehitaja rajavad või korrastavad tänavugi projektiga «Võrguplatsid korda» kogu Eestis kümme võrkpalliväljakut. Žürii on välja valinud kuus võitjat, kellele lisandub nädal aega Postimehe keskkonnas vältava rahvahääletuse käigus veel neli.

Seitsmendat aastat korraldatavale konkursile laekus sel korral peaaegu rekordiline arv taotlusi. Tänavu esitas avalduse uhiuue võrkpalliplatsi saamiseks 75 huvilist. «Mul on hea meel, et saame õla alla panna projektile, mis annab inimestele tervisliku ja sportliku liikumisväljundi ja ühtlasi kõnetab nii paljusid huvilisi. Küll oli väga raske paremaid välja valida, sest häid ja läbimõeldud taotlusi oli tõesti palju,» lausus Oma Ehitaja juhatuse esimees ja žürii liige Kaido Fridolin.

Tema kõrval kuulusid žüriisse võrkpalli liidu president Hanno Pevkur ja peasekretär Helen Veermäe, rahvusmeeskonna kapten Kert Toobal ja Eestit Pekingi olümpiamängudel esindanud rannavõrkpallur Rivo Vesik.

Žürii väljavalitud kuue paiga seas, kuhu peagi võrkpalliplats kogu vajaliku inventariga rajatakse, ei ole ühtegi Viljandimaa kohta.

Lisaks valis žürii veel kümme taotlust, kes hakkavad postimees.ee veebilehel korraldataval rahvahääletusel konkureerima, ning seal ootab rahva toetust Viljandi vallas Ramsi alevikus asuv võrkpalliväljak. Neli rahva lemmikut selguvad 4. maini vältaval hääletusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles