Viljandis sõitis auto Ugala tiiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul kella nelja paiku kiirustasid päästjad Viljandis Reinu teele, kus sõiduauto oli maha paisanud teepiirde, jäädes pidama poolenisti Ugala tiigis.

Päästeameti Lõuna päästekeskuse valvepressiesindaja Tiit Piiskoppel ütles, et häirekeskus sai väljakutse kell 4.02 ning kohale sõitis Viljandi komando, kes teavitas ka politseid.

Piiskoppeli sõnul oli autos neli inimest, kes said ise autost välja. Päästjad palusid appi puksiiri, kes tõmbas auto veest välja ning viis minema. Pressiteenistusel pole infot, et keegi oleks õnnetuses viga saanud.

Kella 4.30 paiku sattus sündmuskoha juurde taksojuht Hubert Märgi, kes nentis, et parasjagu oli tänav kinni ning autot alles hakati tiigist välja tõmbama.

«Auto oli piirdeaia puruks sõitnud ja seisis otsapidi tiigis,» lausus ta. «Esirattad olid üleni vee all ning vesi ulatus juhiukse aknani, mis oli avatud. Auto tagumine osa seisis kuival.»

Mägi lisas, et sündmuskohal oli veel päästeteenistuse sõiduk ja kaks politseiautot.

Lõuna prefektuuri kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kerly Virk ütles, et politsei käis küll sündmuskohal, aga kuna see on kindlustusjuhtum, pole politseil rohkem tarvis sellesse sekkuda.

«Politseile teatati, et Ugala teatri juures on auto järve sõitnud, inimeste elu ohus ei ole ja nad on masinast ise välja saanud,» lausus ta. «Audi A5 roolis oli olnud kaine 23-aastane juhtimisõigusega naine, kes teelt välja sõites rihtis ära ka sillapiirded. Selles osas korvab kahju kindlustus.»

Miks noor naine autoga teelt välja tiiki sõitis, seda ei osanud politsei pressiesindaja öelda.

Copy
Tagasi üles