Veekeskuse juht läheb notari juurde panka ostma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevase veekeskuse asukoht liigub küll vaid sadakond meetrit, kuid see on piisavalt pikk maa, et projekteerimist nullist alustada. Punasega on märgitud ala, kuhu veekeskus pidi algselt tulema ning sinisega on pildil tähistatud piirkond Vaksali ja Tallinna tänava nurgal, kuhu seda nüüd on planeerima hakatud.
Tulevase veekeskuse asukoht liigub küll vaid sadakond meetrit, kuid see on piisavalt pikk maa, et projekteerimist nullist alustada. Punasega on märgitud ala, kuhu veekeskus pidi algselt tulema ning sinisega on pildil tähistatud piirkond Vaksali ja Tallinna tänava nurgal, kuhu seda nüüd on planeerima hakatud. Foto: Marko Saarm / montaaž

​Umbes 60 ruutmeetri suurune maatükk ja üks puuduv notariaalne leping tähendavad Viljandi veekeskusele uut asukohta ja ehituse kallinemist ligi 400 000 euro võrra.

Reede õhtul tegid Viljandi veekeskuse omanikud ehk Viljandi linna- ja vallavalitsus ühise otsuse osta 330 000 euro eest Leedu kinnisvarafirmalt Vaksali tänava äärne maja, kus on aastakümneid töötanud pank. Juba selleks nädalaks on veekeskuse juhataja Jaanus Kukk pannud kinni notari aja, et minna koos Leedu firma esindajaga ostu-müügilepingut sõlmima.

Arhitektidega räägitakse

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles