Väravavaht: lükkasime pakutud võimalused tagasi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC ei suutnud kolmapäeval kogu kohtumise kestel HC Kehra meeskonnaga sammu pidada ning pidi vastu võtma kaheksaväravalise kaotuse.
Viljandi HC ei suutnud kolmapäeval kogu kohtumise kestel HC Kehra meeskonnaga sammu pidada ning pidi vastu võtma kaheksaväravalise kaotuse. Foto: Elmo Riig

Viljandi spordihoones Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel viiendat korda kohtunud Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi mängu võit läks külalistele.

14:14 viigiga lõppenud avapoolaja järel võtsid kerge mänguinitsiatiivi külalised ning võitsid kohtumise 30:22. Tabelis teist kohta kindlustanud HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi resultatiivseim oli kaheksa väravat visanud Kaspar Lees. Viljandi parimana viskas Kristo Voika samuti kaheksa väravat.

«Meile pakuti mitmel korral võimalust mängu käik endale soodsas suunas pöörata, kahjuks lükkasime need pakkumised tagasi,» nentis Viljandi HC meeskonna väravas head tõrjetööd teinud Rasmus Ots. Tema sõnul ei suutnud kodusaalis pallinud meeskond lõpuvileni konkurendiga sammu pidada ja seepärast nimetas ta meeskonna esinemist teisel poolajal kehvaks. «16:8 kõneleb enda eest. Puterdamist oli teisel poolajal palju, vastane sai nendes olukordades kiirrünnakuid ja kergeid väravaid,» arutles Rasmus Ots ja nentis, et paraku ei suutnud viljandlased seekord omalt poolt kiirrünnakuid kuigi efektiivselt luua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles