Suure-Jaani kogub hariduselu kohta tagasisidet

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani koolimaja
Suure-Jaani koolimaja Foto: Elmo Riig / Sakala

27. märtsist 2. aprillini teeb uuringufirma Innovatiivne Aregnupartner Suure-Jaani vallavalitsuse tellimusel küsitlust omavalistuses koolide ja lasteaede kohta.

Uuringu käigus oodatakse tagasisidet kõigilt lapsevanematelt. Kui peres on nii lasteaia- kui koolilapsi, palutakse lapsevanematel vastata mõlemale küsimustikule. Kutse lasteaedade teemal vastamiseks saadetakse lapsevanematele e-postiga, koolide küsimustikule vastamiseks vajalik info on üleval Stuudiumis ja E-koolis.

Tõnu Aavasalu.
Tõnu Aavasalu. Foto: Elmo Riig

Vallavanem Tõnu Aavasalu sõnul oodatakse aktiivset tagasisidet, sest ainult lapsevanema, kooli, lasteaia ja vallavalitsuse tihedas koostöös saab sündida hea haridusteenus.

Lisaks lapsevanematele vastavad küsimustikele koolide ja lasteaedade töötajad ning V–IX klassi ja gümnaasiumi õpilased.

Uuringut teeb firma Innovatiivne Arengupartner konsultant Margus Nurk ja Suure-Jaani vallale esitatakse uuringu kokkuvõtvad tulemused. Need aitavad välja selgitada iga kooli ja lasteaia tugevad küljed ning arenguvõimalused. Üldiseid kokkuvõtteid tutvustatakse lapsevanematele ja need avaldatakse ka valla koduleheküljel.

Viimane selline uuring tehti 2015. aastal. Uus uuring annab võimaluse võrrelda, kuidas olukord on muutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles