Kergejõustiklased selgitasid hallis meistrid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekordseks võitjaks tuli Ott Martens (parmal), kes uuendas isiklikke rekordeid kaugus- ja kõrgushüppes. Teda on õnnitlemas võistluste peakohtunik Aivar Hommik.
Kahekordseks võitjaks tuli Ott Martens (parmal), kes uuendas isiklikke rekordeid kaugus- ja kõrgushüppes. Teda on õnnitlemas võistluste peakohtunik Aivar Hommik. Foto: Erakogu

Laupäeval selgusid Paalalinna viilhallis Viljandimaa talvised kergejõustikumeistrid. Kavas oli kuus ala meestele ja teist sama palju jagati medaleid välja naiste konkurentsis.

Kahekordseks võitjaks tuli Ott Martens, kes uuendas isiklikke rekordeid kaugus- ja kõrgushüppes, saades alavõidud tulemustega vastavalt 6.74 ja 1.91.

Võistluse peakohtuniku kohustusi täitnud Aivar Hommiku sõnul hüpati maakonna meistrivõistlustel viimati nii kaugele kümme aastat tagasi ning kõrgushüppes värskendas noormees oma senist parimat tulemust koguni 11 sentimeetri võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles