Suusasari jääb lund ootama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja etapilisena kavandatud Viljandi suusarja avavõistlus peeti 18. jaanuaril Holstre-Pollis, kus tegi kaasa 44. suustajat.
Nelja etapilisena kavandatud Viljandi suusarja avavõistlus peeti 18. jaanuaril Holstre-Pollis, kus tegi kaasa 44. suustajat. Foto: Erakogu

Viljandi suusasarja korraldav Sakala klubi andis teada, et on otsustanud kolmapäevaks kavandatud osavõistluse edasi lükata ajale, mil lumeolud paranevad.

Klubi kõneisik Silver Koovit tõdes kahetsusega, et Viljandi terviserajale plaanitud sarja teist osavõistlust pidada ei saa. «Kaalusime ka alternatiivseid variante, kas suusatada Holstre-Pollis või mõnes muus lähipiirkonna keskuses, kuid pidasime mõistlikumaks sari esialgu ootele panna,» kõneles Koovit.

Tema sõnul tuli arutelu käigus jutuks ka suusatamise asendamine uisutamisega, kuid see mõte jääb esialgu üheks tagavaraplaaniks.

«Ootame lumeolude paranemist ja korraldame võistluse esimesel võimalusel,» andis Koovit teada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles