Viljandi õpilased napsasid 11 finaalikohast kolm

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna kooli meeskond Vilexodus2 osales võistlusel esimest korda ja sai esimese koha roboti disaini eest. Pildil (vasakult) juhendaja Meelis Reinart, fännid Oskar Kask ja Mihkel Brinzei ning võistlejad Joonas Animägi ja Joosep Animägi. Pildilt puuduvad meeskonna liikmed Lennart Martin Hannus ja Kristjan Leinus.
Kesklinna kooli meeskond Vilexodus2 osales võistlusel esimest korda ja sai esimese koha roboti disaini eest. Pildil (vasakult) juhendaja Meelis Reinart, fännid Oskar Kask ja Mihkel Brinzei ning võistlejad Joonas Animägi ja Joosep Animägi. Pildilt puuduvad meeskonna liikmed Lennart Martin Hannus ja Kristjan Leinus. Foto: Viorica Bordei

​Möödunud laupäeval osalesid Viljandi meeskonnad Tartus Ahhaa teaduskeskuses rahvusvahelise robootikavõistluse «First Lego League» Lõuna-Eesti poolfinaalis ja kolm neist pääses finaali. 

Edasipääsu teenisid välja Viljandi Jakobsoni kooli meeskond Robotiim ning Kesklinna kooli esindused Vilexodus ja Vilexodus2. 

Lisaks toodi koju kolm tiitlit: Vilexodus pärjati võistluse teiseks meistriks, roboti disaini esikoha võttis Vilexodus2 ning disaini teise koha tiitli pälvis Jakobsoni kooli meeskond VJKRobot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles