Kassiplank tehti piltidest puhtaks (1)

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa kuud üleval olnud pildid on Lutsu tänava plangult maha võetud. Uue kassiplangu tulekut idee eestvedaja sõnul oodata ei ole.
Kaheksa kuud üleval olnud pildid on Lutsu tänava plangult maha võetud. Uue kassiplangu tulekut idee eestvedaja sõnul oodata ei ole. Foto: Elmo Riig

​Aprillis Viljandis Lutsu tänaval avatud kassiplank pidi esialgu uudistamisrõõmu pakkuma vaid kuu aega, kuid osutus nii populaarseks, et pildid lemmikutest võeti maha alles enne uue aasta saabumist. 

Et keegi on tühjale plangule kollase värviga maalinud kirja, millega ta annab teada oma suhtumisest tänavakassidesse, võib jääda mulje, et sama tegelane on ka kassipildid maha rebinud. Tegelikult võtsid pildid maha idee algatajad ise. «See kiri plangul ei puuduta üldse meid. See on kellegi suvaline sodimine – planke ikka soditakse,» ütles mõtte eestvedaja Gea Melin. 

Vanalinna kassijaht  

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles