Rahajahil kurjategijad teipisid eaka mehe oma voodis kinni

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oleks Kaaveres elav Jaan Pari parema meelega istunud või pikutanud, sest teda vaevas peavalu ja enesetunne oli kehv. Öösel tema eluruumi tunginud kolm meest lõid talle mitu korda vastu pead.
Eile oleks Kaaveres elav Jaan Pari parema meelega istunud või pikutanud, sest teda vaevas peavalu ja enesetunne oli kehv. Öösel tema eluruumi tunginud kolm meest lõid talle mitu korda vastu pead. Foto: Marko Saarm

Teisipäeva õhtul kella kümne paiku magama heitnud 76-aastane Jaan Pari, kes elab Kaaveres lautade kõrval, sattus öösel rünnaku ohvriks. Une pealt teibiti tal jalad ja käed kinni, löödi näkku ning nõuti sularaha.

Paar tundi pärast magamaminekut kuulis Pari läbi une, et keegi on tema tuppa tulnud – ust pole tal olnud kombeks lukku keerata. 

«Tuli minu voodi juurde ja hakkas käsi ja jalgu laia teibiga kinni tõmbama,» kirjeldas ta. Tulijaid oli kolm meest. Üks, kes peksis, oli kandnud maski. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles