Suure-Jaani nimele eelistati Põhja-Sakalat (1)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja omavalitsuse juhid otsustasid, et Põhja-Viljandimaale tekib järgmiste valimiste järel uus vald nimega Põhja-Sakala, mis on kaardil näidatud kollasega.
Nelja omavalitsuse juhid otsustasid, et Põhja-Viljandimaale tekib järgmiste valimiste järel uus vald nimega Põhja-Sakala, mis on kaardil näidatud kollasega. Foto: Sakala

Läinud nädalal otsustasid Kõo, Kõpu ja Suure-Jaani vallavolikogu ning Võhma linnavolikogu Suure-Jaanis Kondase maja saalis peetud istungil liituda järgmiste kohalike valimiste järel ühiseks vallaks nimega Põhja-Sakala.

Peale selle oli kaalumisel Suure-Jaani valla nimi. Hääletustulemused selgitati välja iga volikogu kohta eraldi. Põhja-Sakala sai kolme ja Suure-Jaani ühe volikogu toetuse. Suure-Jaani vallavolikogu liikmetest toetas 13 Suure-Jaani ja kolm Põhja-Sakala nime ning üks volikogu liige jäi erapooletuks.

Kokkulepe ei pidanud

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles