Järvamaalaste turniirilt tuli uhkelt trofeesid

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolga-Jaani noormees Kardo Tamm (sinises) oli Türil hoos vastaste seljatamisega ja ta teenis ka kindla turniirivõidu. Pilt on tehtud novembris Viljandi karikaturniiril.
Kolga-Jaani noormees Kardo Tamm (sinises) oli Türil hoos vastaste seljatamisega ja ta teenis ka kindla turniirivõidu. Pilt on tehtud novembris Viljandi karikaturniiril. Foto: Elmo Riig

Türil maadeldi laupäeval Järvamaa nimekate matimeeste Endel Vanaisaku ja Jaan Rootsi auhindadele.

Noored selgitasid Albu vallast pärit kuuekordse Eesti meistri ja paljude rahvusvaheliste turniiride võitja, meistersportlase Endel Vanaisaku nimelise auhinna saajaid. Viljandi spordikooli õpilased võitsid kaks esimest ja kaks teist kohta ning ühe kolmanda koha.

Kaalus alla 35 kg oli Kolga-Jaanist pärit Kardo Tamm hoos vastaste seljatamisega. Ridamisi sundis ta laelampe vaatama treeningukaaslase Georg Lukki, järvamaalased Karel Kuurmaa ja Timor Saare ning esikohakohtumises põltsamaalase Pent Matti Metsa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles