Lõhaveres avati hooldekeskuse juurdeehitis

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidulik lindilõikamise hetk Lõhavere ravi- ja hooldekeskuses.
Pidulik lindilõikamise hetk Lõhavere ravi- ja hooldekeskuses. Foto: Leili Kuusk

Esmaspäeval avati Lõhavere ravi- ja hooldekeskuse juurdeehitis, kus on 20 hooldusravi- ja 50 hooldusteenuse kohta. Juurdeehitise valmimisega paranesid elanike ja töötajate tingimused tunduvalt.


Hoones on 2872,1 ruutmeetrit kasulikku pinda. Palatid on ühe- ja kahekohalised ning lift tagab kõigile patsientidele liikumisvõimaluse.

Ehitusprojekti autorid on Viljandi arhitekt Olav Remmelkoor ja insener Sven Reiss. Riigihanke võitjatena ehitasid hooldekeskust kolm ühispakkumise teinud Viljandimaa firmat: Pärlin, Silindia ja VMT Ehitus.

Järgmise nädala jooksul kolitakse uude hooneossa ning algavad vana mõisahoone rekonstrueerimine ja teise etapi juurdeehitus.

Kogu projekti jooksul investeeritakse Lõhaverre 2,5 miljont eurot. 68 protsenti rahast tuleb regionaalarengu fondi kohalike avalike teenuste arendamise programmist. 738 000 eurot paneb omalt poolt laenurahaga Suure-Jaani vald ja peaaegu 64 000 eurot on hooldekeskuse poolt.

Teise etapi tööd loodetakse valmis saada aasta lõpuks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles