Viljandi HC mängis end poolfinaali

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäevases käsipallilahingus oli üleplatsimees Viljandi HC valgevenelasest mängija Sergei Rodjukov, kes viskas kümme väravat. Pilt on tehtud 1. oktoobril Balti liiga kohtumisel.
Kolmapäevases käsipallilahingus oli üleplatsimees Viljandi HC valgevenelasest mängija Sergei Rodjukov, kes viskas kümme väravat. Pilt on tehtud 1. oktoobril Balti liiga kohtumisel. Foto: Marko Saarm

Viljandi HC võitis kolmapäeval koduses spordihoones asetleidnud Eesti käsipalli karikavõistluste veerandfinaali kordusmängus SK Tapat 41:28. Kahe mängu kokkuvõttes olid viljandlaste võidunumbrid 76:49 ja sellega tagasid nad endale koha poolfinaalis. 

Viljandi meeskonna suurim väravakütt oli kümme tabamust kirja saanud Sergei Rodjukov. Robert Lõpu ja Kristjan Kooviti arvele kogunes kuus tabamust. 

Seekordses kohtumises oli viljandlaste võistkonnast puudu kaks tähtsat mängijat: Rasmus Ots ja Kristo Voika on Eesti koondisega Poolas treeninglaagris ja turniiril. Treener Marko Koksi hinnangul nende puudumine aga mängu eriti ei mõjutanud. «Teised said selle arvelt lihtsalt rohkem mänguaega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles