Üks remondib oma põlve, teine otsib enesekindlust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlased Karl Toom (vasakul) ja Karl Roosna on end sidunud väga tugeva Saksa klubikäsipalliliigaga ning loodavad karmil mängijate turul läbi lüüa. Roosna on teinud Tusen Esseni vormis päris korraliku alguse, Toom peab aga tugevat kannatust üles näitama ning enne palliplatsile pääsemist end suvisest põlvetraumast terveks ravima.
Viljandlased Karl Toom (vasakul) ja Karl Roosna on end sidunud väga tugeva Saksa klubikäsipalliliigaga ning loodavad karmil mängijate turul läbi lüüa. Roosna on teinud Tusen Esseni vormis päris korraliku alguse, Toom peab aga tugevat kannatust üles näitama ning enne palliplatsile pääsemist end suvisest põlvetraumast terveks ravima. Foto: Marko Saarm

Mullu Viljandi käsipallivõistkonna eest mehetegusid teinud spordikooli kasvandikud Karl Roosna ja Karl Toom asutasid end südasuvel Saksamaale, kus neid nüüd seob sealse klubikäsipalli tugevuselt teise liiga klubidega kaheaastane leping.

19-aastane Karl Toom sõlmis lepingu Metzingeni klubiga TV 1893 Neuhausen ning samuti 19-aastane Karl Roosna pani käe alla sama pikalt vältavale kokkuleppele Tusem Esseniga.

Toom taastub spetsialistide abiga lõikusest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles