Tulevik jätkab võidukal joonel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Tänavuseks hooajaks kõik sihid kindlalt täitnud Viljandi jalgpalliklubi Tulevik jätkab võidukal kursil. Neljapäeval Maardus Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumises alistas Tulevik suureskoorilises mängus 6:2 kohaliku linnameeskonna.

Viljandi Tulevik, kes on taganud endale juba esiliiga võidu ning sellega kaasneva koha järgmiseks hooajaks Premium-liigas, näitas Maardus head mängu. Viljandlased nautisidi väljakul jalgpalli ning jõudsid hea emotsiooni pealt ka koguni kuuel korral väravani, jättes sealjuures häid skooritegemiseks soodsaid olukordi realiseerimata.

Kübaratrikiga sai Maardu kunstmuruväljakul neljapäeval hakkama Rainer Peips, kelle kolmele väravale lisas omalt poolt ühe Sander Post ja kaks Silver Maar. Viimati nimetatu realiseeris avapoolajal ühe tabamuse 11 meetri karistuslöögist, mille ta varem ka ise välja oli võidelnud.

Eesti meistrivõistlustel on esiliigas jäänud pidada veel neli kohtumist. Liiga järgmise vastasseisu peab Tuleviku esinduskoosseis 23. oktoobril kodulinnas Levadia U-21 koosseisuga. Pühapäeval seisab aga meeskonnal Tartus ees Eesti karikavõistluste kaheksandikfinaal, mis peetakse kell 18 Annelinna kunstmuruväljakul meistrivõistlustel kolmandasse liigassse kuuluva Eesti Maaülikooli spordiklubi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles