Vastane võimaldas väljakul katsetada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond teenis kolmapäeval Eesti meistrivõistlustel oma kolmanda võidu, alistades kindlalt liigas veel võiduta Aruküla SK.
Viljandi käsipallimeeskond teenis kolmapäeval Eesti meistrivõistlustel oma kolmanda võidu, alistades kindlalt liigas veel võiduta Aruküla SK. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval Eesti käsipallimeistrivõistlustel Aruküla meeskonda võõrustanud Viljandi HC võitis avapoolaja 14:11 ja mängu 34:23.

Võitjatest olid suuremad väravaviskajad Ott Varik üheksa, Kristo Voika seitsme ja Kristjan Koovit viie tabamusega. Saadud võit oli viljandlastele koduses meistriliigas seni peetud viiest kohtumisest kolmas.

Viljandi HC juhendaja Marko Koks kinnitas, et mänguliselt palju eksperimenteerinud võistkond ei alahinnanud konkurenti. «Tõsi, vastane polnud kõige tugevamast puust, aga üleolevat suhtumist ei saa me kellegi vastu mängides lubada,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles