Kolmas liiga läheneb lõpule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Suure-Jaani Unitedi ja SK Tääksi mõõduvõtt pühapäeval Eesti jalgpallimeistrivõistluste kolmanda liiga Lõuna grupi turniiril andis triibulises vormis mängivale Tääksi meeskonnale 4:0 võidu. Ka samade meeskondade juunis peetud esimese ringi kohtumisest sai võidu Tääksi esindus.
SK Suure-Jaani Unitedi ja SK Tääksi mõõduvõtt pühapäeval Eesti jalgpallimeistrivõistluste kolmanda liiga Lõuna grupi turniiril andis triibulises vormis mängivale Tääksi meeskonnale 4:0 võidu. Ka samade meeskondade juunis peetud esimese ringi kohtumisest sai võidu Tääksi esindus. Foto: Marko Saarm

Nädalavahetusel mängiti Eesti jalgpallimeistrivõistluste kolmanda liiga Lõuna grupi turniiri eelviimane voor. Grupis, kus teeb kaasa kolm Viljandimaa harrastajate meeskonda, võtsid pühapäeval omavahel mõõtu Suure-Jaani valla esindused SK Tääksi ja SK Suure-Jaani United.

Meeskondade teise ringi kohtumine vallakeskuse spordiväljakul andis SK Tääksile 4:0 võidu. Samas grupis osalev FC Tarvastu pidi aga laupäeval liiga eelviimases voorus kodusel Soe staadionil tunnistama FC Tartu 3:2 paremust.

Kui Suure-Jaani United ja SK Tääksi hoiavad enne meistrivõistluste viimast vooru liigatabelis vastavalt kaheksandat ja seitsmendat positsiooni ning lõppenud kohtumine oli eelkõige omakandi meeste mõõduvõtt, siis FC Tarvastule oli laupäeval saadud kaotus mõru tagasilöök võitluses Lõuna grupi esikoha pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles