Vanalinnas mulksub kultuurselt

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeviti on «Mulks» mälumängurite päralt. Mis teemal küsimused on, see selgub alles kohapeal. Pildil rõõmustab täppiläinud vastuse üle kirjanik Paavo Matsin.
Kolmapäeviti on «Mulks» mälumängurite päralt. Mis teemal küsimused on, see selgub alles kohapeal. Pildil rõõmustab täppiläinud vastuse üle kirjanik Paavo Matsin. Foto: Elmo Riig

​«Ma kuulen vahel 20 elulugu vahetuse jooksul! Veini kallata jõuan, püsti seista ka jõuan, aga lugusid lõpuks enam ei jõua kuulata. Algul ma ei saanud aru, et see käib sellise töökoha juurde. Selles mõttes ma ei ole ideaalne baarimees: ma ei viitsi nii palju inimeste juttu kuulata.»

Nii kõneleb Viljandi kuuma veini- ja õllelokaali Mulks baarmen, heleda pea ja prillidega Indrek Männiste ning valab vilunult jooke välja.

Männiste ei ole päris tavaline baarmen. Ma ei saa seda muidugi kindlalt väita, aga miskipärast olen üsna veendunud, et kunagi varem pole mulle veini ega õlut valanud doktorikraadiga baarmen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles