Öine ratturite vägi paisus peaaegu 500 inimeseni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui ratturite väe esimene ots oli jõudnud Paala järve ranna juurde, siis viimased veeresid järves oleva purskkaevu lähistel. Esimese ja viimase väntaja vahel oli seega umbes 800 meetrit ja ligi 500 ratturit.

Võrreldes eelmise aastaga oli tänavusel ehk kolmandal Viljandi tänavatel tiirutanud "Tour d´Ööl" vähemalt sadakond ratturit rohkem. Sellest, kuidas linna sünnipäeva eelõhtul peetav rattasõit on paisunud, andis parima pildi poolteist tundi pärast starti olnud finiš. Kui esimesel aastal võtsid lõpetajad poole Koidu seltsimaja kõrval olevast tänavajupist, siis tänavu mahtusid viimased napilt kohtumaja juurest Koidu tänavale keerama.

“Viljandis on mõnus sellist sõitu korraldada,” tunnistas siinse sõidu üks peamisi eestvedajaid, Viljandist pärit Tõnis Savi. Sama on ta tunnistanud ka eelmisel ja üle-eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles