Akadeemia korraldab laada ja perfonksipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud aasta sügise perfonksipäeval esinesid pärimusmuusikatudengid muu hulgas linnaliinibussis. Kindlat kava selle päeva esinemistel ei ole ja et täna nendest osa saada, tuleb kella 11–15 tudengitega kaasa liikuda.
Läinud aasta sügise perfonksipäeval esinesid pärimusmuusikatudengid muu hulgas linnaliinibussis. Kindlat kava selle päeva esinemistel ei ole ja et täna nendest osa saada, tuleb kella 11–15 tudengitega kaasa liikuda. Foto: Elmo Riig

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia korraldab täna koos Viljandimaa lasterikaste perede ühendusega esimest korda heategevusliku sügislaada.

Laadamelu algab kell 11 akadeemia hoovis, samas antakse juba traditsiooniks saanud perfonksipäeva avapauk.

Akadeemia sügislaadalt leiab müügiletid, kohvikunurga, muusikalised etteasted, lasteala töötubade ja teiste põnevate tegevustega. Head ja paremat pakuvad akadeemia tudengid, töötajad, kohalike suurperede esindajad ja nende sõbrad. Osa müügitulust annetatakse lasterikaste perede ühendusele, et toetada andekate laste huvitegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles