Leola majas saab pulkadega süüa

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leola ärikeskuses avab täna uksed Aasia restoran Billa Maya. Eile saabusid värsked juurviljad, mida toimetas kööki seal tööle asuv Resham Kisan.
Leola ärikeskuses avab täna uksed Aasia restoran Billa Maya. Eile saabusid värsked juurviljad, mida toimetas kööki seal tööle asuv Resham Kisan. Foto: Elmo Riig

​Kaks ei jää kolmandata ja lisaks südalinnas asuvale Vaga Mamale ja Kantrekülas toimetavale Draakonile on Viljandis üks Aasia restoran juures. Leola majja sisse seatud Billa Maya taga on restoranieluga tuttavad nepallased.  

Billa Maya tähendab nepali keeles Armastuse Maja. Üks selle osanikest on Kaptan Bahandur Tamang, kes avas möödunud aastal Tartus Raekoja platsi vahetus läheduses oma esimese söögikoha Mandala. Nii see kui Billa Maya tegutsevad osaühingu Namo Buddha all. Tamang on Eestis elanud kümme aastat ja räägib vabalt eesti keelt. 

«Ma näen, et Viljandis nii suurt konkurentsi pole. Viljandi inimesed on väga sõbralikud ja mõtlesimegi siin Aasia toitu pakkuda,» ütles ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles