Käsipallurid said kaotuse ja võidu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ja Tallas kohtuvad Eesti meistrivõistlustel täna kolmandat korda.
Viljandi ja Tallas kohtuvad Eesti meistrivõistlustel täna kolmandat korda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna Viljandis peetud Eesti käsipallikarikavõistluste kohtumistel võttis üks kodus mänginud meeskond vastu kaotuse ja teine võidu.

Viljandi SK ja Viimsi/Tööriistamarketi vastasseis lõppes tulemusega 18:39. Viljandlastest oli nelja tabamusega suurim väravakütt Alex Toom.

Kodumeeskonnale said saatuslikuks kaks mõõnaperioodi: esimesel poolajal 14 minuti jooksul lasi ta vastastega vahe sisse ja teise poolaja algul see süvenes.

Viljandi HC ja Põlva/Arcwoodi kohtumine lõppes kodumeeskonna 31:21 võiduga. Väravaid viskasid kõige enam Robert Lõpp, kes sai kirja üheksa tabamust, ja Kristo Voika, kes lisas neid meeskonna kontole seitse.

«Kuigi arenguruumi on küll ja veel, andis see mäng meile enesekindlust tublisti juurde. Ega meistriliiga satsile oleks ka seisusekohane astuda karikavõistluste karussellilt maha esimeses ringis. Usun, et korduskohtumine on vormistamise küsimus,» lausus Viljandi HC peatreener Marko Koks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles