Vasaraheitja tuulutas edetabelit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Heinpõld püstitas Tõrvas maakonna noorte vasaraheiterekordi.
Kelly Heinpõld püstitas Tõrvas maakonna noorte vasaraheiterekordi. Foto: Elmo Riig

Nädalatagusel heitealade võistlusel Tõrvas sai Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala  esindav 13-aastane Kelly Heinpõld kolmekilogrammise vasaraga isiklikku rekordit märkiva tulemuse 50.05. Ühtlasi tähendab see tulemuse parandamist maakonna rekordite registri kolmes vanuserühmas.

Viljandimaa kergejõustikurekordite tabeli pidajal tuleb muudatus teha 13- ja 14-aastaste, 15- ja 16-aastaste ning 17- ja 18-aastaste tütarlaste vasaraheite tabelisse. Kõigis neis seisis Kelly Heinpõllu nimi tegelikult juba möödunud aastast, toona kirjutati sinna aga peaaegu kahe meetri jagu kasinam tulemus ehk 48.10.

Tõrva spordiklubi Viraaž heidete seeriavõistlusel olid peale Kelly Heinpõllu väga tublid tema treeningukaaslased Karmen Kink ja Hanna-Liisa Peerna. Mõlemad püstitasid vasaraheites isikliku rekordi. Kink oli tulemusega 41.96 võistlusel teine ning Peerna 32.65-ga kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles