Palgiveokid ajavad väikelinna vanaemal ihukarvad püsti (1)

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala fotograafi eile keskpäeval tehtud foto kinnitab, et täislastis metsaveokid on tõepoolest Suure-Jaanis Köleri tänaval liikvel. Kui linnaelanik Kersti Jõgi on kahtlustanud mõnda neist piirkiiruse ületamises, siis silma järgi otsustades jäi selle auto liikumiskiirus korrektselt lubatu piiridesse.
Sakala fotograafi eile keskpäeval tehtud foto kinnitab, et täislastis metsaveokid on tõepoolest Suure-Jaanis Köleri tänaval liikvel. Kui linnaelanik Kersti Jõgi on kahtlustanud mõnda neist piirkiiruse ületamises, siis silma järgi otsustades jäi selle auto liikumiskiirus korrektselt lubatu piiridesse. Foto: Elmo Riig

​Suure-Jaani peatänava ääres elava Kersti Jõgi sõnul on väikelinna läbivate palgiveokite voog sel suvel muutunud väljakannatamatult tihedaks.

«See ei ole enam normaalne! Ihukarvad on püsti ja kohati on tunne, nagu elaks Viini–Berliini kiirtee ääres. Vedu käib ööpäev läbi ja mõnikord vist isegi lubatust suuremal kiirusel,» kurtis Jõgi. Ehkki täpset arvestust pole ta pidanud, on tema hinnangul masinate hulk just tänavu märkimisväärselt kasvanud. Koormaga autod tulevad kirjelduse kohaselt enamasti Vastemõisa poolt ning sõidavad tühjalt vastassuunas.

Jõgi rõhutas, et mõistab, kui linna sisenevad suured veokid, mis teenindavad kauplusi ja muid asutusi, aga kõige lihtlabasem transiit peaks, kui vähegi võimalik, olema tema hinnangul suunatud tiheasustusega piirkondadest mööda.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles