Mäepealne teeauk vajab suuremat asfaldikoormat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Mõni nädal pärast kaevamistööde lõppu tekkis Viljandis Tartu tänava tõusule uus teravate äärtega auk, mis on küll liiklusmärkidega kenasti piiratud, kuid sulgeb järsul tõusul ühe liiklussuuna.

Remondijärgne teekorrastus on veninud ning nii on piirded autojuhtidele võrdlemisi ebamugaval kohal seisnud ligemale kolm nädalat.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti teede spetsialisti Heikki Teearu selgitust mööda saab auk lähiajal siiski silutud. Põhjus, miks liiklejatele ebamugavusi tekitav olukord on kestnud üle kolme nädala, on tema sõnul see, et paari ruutmeetri jagu asfaldit pole otstarbekas eraldi Tartust või Pärnust tuua. «Samas ei tahtnud me seal kasutada ka mõnd ajutist lahendust, vaid kavatsesime teha parandustöö korralikult lõpuni,» lausus Heikki Teearu.

«Tööde tellija on Viljandi Veevärk ning ettevõtte sõnul loodetakse teeparandus lõpetada tuleval nädalal, mil Viljandis on kavas teisigi asfalteerimistöid,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles