Tulevik tõestas taas, et mängib vales liigas

Alvar Loog
, jalgapallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku meeskonna väravavahil Rait Ojal polnud neljapäeval peetud mängus väga palju rabelemist, kuid mõni teravam tõrje tuli tal siiski teha. Korra oli viljandlane sunnitud palli oma selja tagant välja koukima.
Tuleviku meeskonna väravavahil Rait Ojal polnud neljapäeval peetud mängus väga palju rabelemist, kuid mõni teravam tõrje tuli tal siiski teha. Korra oli viljandlane sunnitud palli oma selja tagant välja koukima. Foto: Marko Saarm

Neljapäeva õhtul peetud esiliiga 22. vooru kohtumises näitas Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond, et vanad harjumused on visad kaduma. 

Varem 12 mängu järjest kaotuseta püsinud Tulevik pikendas seda seeriat suureskoorilise 6:1 võiduga lähirivaali Maardu Linnameeskonna üle, kes jääb võitluses meistriliigasse pääsemise nimel lähima jälitajana Viljandi esindusest nüüd 18 punkti kaugusele.

Aivar Lillevere juhendatav Tulevik alustas ligemale paarisajapealise kodupubliku rõõmuks agressiivse ja ründava stiiliga. Kohtumise esimesel pooltunnil peamiselt Maardu esinduse väljakupoolel püsinud pall leidis selle aja jooksul kaks korda tee väravasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles