Kristjan Kannukene laulab Gunnar Grapsi laule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel C-Jam esitab koos noore artisti Kristjan Kannukesega muusikat Gunnar Grapsi repertuaarist.
Ansambel C-Jam esitab koos noore artisti Kristjan Kannukesega muusikat Gunnar Grapsi repertuaarist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koidu seltsimajas esineb laupäeva, 30. juuli õhtul ansambel C-Jam ja Kristjan Kannukene kavaga «Põlemine». Kontserdituur on pühendatud Eesti roki suurkuju Gunnar Grapsi 65. sünniaastapäevale.

C-Jam ja Kristjan Kannukene on võtnud sihiks meenutada ja mälestada põlisest tšellomängijate perest pärit Gunnar Grapsi tema sügisel saabuva 65. sünniaastapäeva eel. Teatavasti oli Gunnar Grapsi isa nii Tartus, Riias kui ka Cēsises tegutsenud tšellist ja pedagoog Igors Gunars Graps-Grafs. Ka väikese Gunnari muusikaline teekond algas kuueaastaselt tšelloõpingutega.

Nii otsustaski Eesti kõige väärikam tšellobänd anda Gunnar Grapsi kuulsaimatele hittidele uue kuue ja kutsuda endale abiks Eesti ühe omanäolisema hõbehääle Kristjan Kannukese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles