Viljandi bussisõitjad ei pea hinnatõusu kartma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Express buss
Simple Express buss Foto: Erakogu

Eesti bussiturult lahkuva SuperBusi tõttu levivad spekulatsioonid, et oodata on bussipiletite hinna tõusu. Eesti esimene odavbussifirma Simple Express kinnitab, et Tallinna–Viljandi ega Tartu–Viljandi liinidel ei ole plaanis hindu tõsta.

Simple Expressi juhi Sven Suurraidi sõnul oli nende ettevõte esimene, kes Eestis soodsaid bussireise alustas ning seda juba 2014. aastal ehk aasta enne SuperBusi Eestisse tulekut. Ettevõte ei muuda oma strateegiat ka muutunud turuolukorras.

«Soodsad bussireisid ja üheeurosed hinnad on turul, et siia jääda. See on meie lubadus kõikidele bussisõitjatele, mida täidame ka edaspidi, hoolimata sellest et SuperBus lahkub,» kinnitas Suurraid.

Praegu sõidab Simple Express Tallinna ja Viljandi vahel mõlemas suunas kolm korda päevas. Tartu ja Viljandi vahel on väljumisi iga päev neli. Varajastele ostjatele on pileti hind võrreldes teiste firmade samade bussiliinidega vaid üks euro. Hoolimata soodsatest piletihindadest plaanib ettevõte teha bussiparki investeeringuid.

Viimase aastaga on Simple Expressi üheeurose piletiga sõitnud üle 50 000 kliendi. Simple Express on alates tegutsemise algusest reiside arvu mitmekordistanud ning laiendanud järjekindlalt üle-eestilist liinivõrku. Simple Expressi bussidel on iga päev 70 väljumist. Kui aasta tagasi sõitis Simple Expressiga kuus 31 000 inimest, siis tänaseks on sõitjate arv kasvanud peaaegu 80 000-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles