Väikesed krossimehed tegid Türil tubli võistluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi klubi sõitja Kevin Nõgesmaa (number 67) võitis Türil esimese sõidu, aga et ta teises kukkus, pidi kokkuvõttes leppima teise kohaga.
Viljandi klubi sõitja Kevin Nõgesmaa (number 67) võitis Türil esimese sõidu, aga et ta teises kukkus, pidi kokkuvõttes leppima teise kohaga. Foto: Erakogu

Eesti noorte motokrossikarikasarja Türil peetud neljandal etapil mahutasid Viljandimaa tulevikulootused end pjedestaalile mitmes võistlusarvestuses.

Klassis 50 cm³ oli seekord rajal 25 sportlast. Teises sõidus tagas endale võidu tallinlane Gregor Kuusk, kes suutis oma edu realiseerida pärast esimese sõidu võitnud Viljandi motoklubi liikme Kevin Nõgesmaa kukkumist. Nõgesmaa lõpetas teisena nii teise sõidu kui kokkuvõttes. Pjedestaali kolmandale astmele tõusis Nõgesmaa klubikaaslane Karl Hunt.

Klassi 50 cm³ Junior mõlemad sõidud võitis Joosep Jakk ja teine oli Karl Teesalu. Kolmanda koha sai Viljandi poiss Marten Raud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles