Neljavõistluses olid tublimad Heimtali ja Jakobsoni kool

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aivar Hommik

Teisipäeval Viljandi staadionil peetud maakonna koolide IV ja V klassi õpilaste kergejõustiku neljavõistlusel teenis väikeste õppeastustuste arvestuses esikoha Heimtali ja suurte seas Jakobsoni kooli esindus.

Traditsioonilisel neljavõistlusel oli nii poistele kui tüdrukutele kavas 60 meetri jooks, kaugushüpe, pallivise ja 600 meetri jooks ning paremusjärjestus selgitati mitmevõistluse punktisummana. Võistkondliku mõõduvõtu tarvis summeeriti iga kooli nelja edukama poisi ja tüdruku lõpptulemus.

Tüdrukuid oli võistlemas 65 ning alates võitjast olid individuaalselt kuus tublimat Jane Roosimägi Paalalinna koolist, Sandra Lilloja Tarvastu gümnaasiumist, Merlissa Umal ja Anett Joandi Suure-Jaani koolist, Maria Kiara Siiman Paalalinna koolist ja Elandra Peterson Jakobsoni koolist.

Tütarlaste võistluse protokolliga saab tutvuda siin.

Noormehi oli teisipäeval linnastaadionil võistlemas 69. Kaks kõrgemat kohta korjasid Jakobsoni kooli poisid Andreas Hantson ja Robin Joost. Neile järgnesid Randel Kuzmin Kitzbergi gümnaasiumist, Oliver Jõerand Paalalinna koolist, Kermo Kopp Kitzbergi gümnaasumist ja Kaupo Kruusmäe Jakobsoni koolist.

Noormeeste võistluse protokolliga saab tutvuda siin.

Väikseid koole tegi võistlusel kaasa neli. Võidukale Heimtali esindusele järgnesid Paistu ja Halliste kool. Kaheksa suure õppeasutuse seas oli parim Jakobsoni kool Paalalinna kooli ja Kitzbergi gümnaasiumi ees.

Koolide pingereaga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles