Kui kiiresti on võimalik Eesti hävitada? (2)

, Reformierakonna noortekogu liige, ettevõtja ja koolitaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Sillamaa
Rasmus Sillamaa Foto: Erakogu

POLIITIKA ON võrratu valdkond: ühelt poolt saad tegelda kogukondade elu parandavate küsimustega ja teisalt kuulata iga viie kuni kümne aasta tagant nii jaburalt bipolaarseid väljaütlemisi, et tekib dilemma, kas väänelda ahastusest põrandal või silitada neil ütlejail pead, sest nad lihtsalt ei saa aru seosest selle teksti vahel, mida aju toodab ja suu kuuldavale laseb.

Suurepärane näide minu väite teise poole kohta on Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE), kes on justkui tähelepanuvajadusega laps igaval sünnipäevapeol. Ta võtab kätte ja loobib kilgete saatel hunniku toitu laiali. Kolmandik külalisi leiab isegi korraks, et asi läks kuramuse põnevaks, aga peo lõppedes on kõik nördinud, sest peavad seda laga koristama.

Milles laga seisneb? Eelkõige mainekahjus. Eesti imetilluke majandus on samasuguses seisus nagu Brasiilia farmerid El Niño pärast. On võimalik kasvatada kultuure, mida kliima ei mõjuta, aga rammusam toore on enamasti ka kapriissem.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles