Suitsumees tegi soolaputkas istuvate kaaslaste öö põnevaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel ajal kui päästjad pärast põlengut arestimaja kambreid tuulutasid, ootas kümme tekkidesse mässitud kinnipeetavat politseimaja suletud sisehoovis. Umbes tunni järel taastus arestimaja töö tavapärases rütmis.
Sel ajal kui päästjad pärast põlengut arestimaja kambreid tuulutasid, ootas kümme tekkidesse mässitud kinnipeetavat politseimaja suletud sisehoovis. Umbes tunni järel taastus arestimaja töö tavapärases rütmis. Foto: Kenno Soo

Ööl vastu laupäeva põhjustas Viljandi arestimajas ühe kinnipeetava süüdatud tekk tulekahjuhäire, millesarnast Lõuna-Eesti arestikambrites politseinikud varasemast ei mäleta. Miks mees teki põlema pani, pole aga selge.

Järgmisel päeval kirjutas Tartusse üleviidud kinnipeetav Viljandi arestimaja juhatajale vabanduskirja, aga oma teo motiive ta selles ei selgitanud.

«Niisugune juhtum on erandlik ning minu teada pole sellist asja Lõuna prefektuuris varem ette tulnud,» ütles Lõuna prefektuuri arestimajade juht Aleksandr Naidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles