Medalipõuale tuli pisut leevendust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saaremäe
Rivo Saaremäe Foto: Elmo Riig

Rivo Saaremäe peatas Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel Viljandi lauatenniseklubi Sakala kaheksale aastale veninud üksikmängu medalite põua. Oma karjääris jõudis viljandlane esimest korda täiskasvanute tiitlivõistlustel kolme sekka, alistades sealjuures riigi esinumbri.

Laupäeval ja pühapäeval Tallinnas Kristiine spordihallis peetud Eesti lauatennise meistrivõistlustel oli Viljandi lauatenniseklubi Sakala esindatud seitsme mängijaga. Nagu ikka, on viiest välja antavast medalikomplektist prestiižseimad üksikmängu omad, ning seal pani meeste turniiril tõsise üllatuspommi lõhkema Rivo Saaremäe. Meesüksikmängu veerandfinaalis teenis Saaremäe raskes võitluses 4:3 võidu valitseva meistri ja reitingutabeli juhi Vallot Vainola üle.

Rivo Saaremäe ise pidas seda oma senise spordimehetee üheks magusamaks ja kaalukamaks võiduks. Viljandimaa parim lauatennisist tunnistas, et ehkki kohtumine oli väga raske ja närviline, suutis ta säilitada rahulikku meelt ning võtta otsustavas seitsmendas setis magus võit 11:9. «Mängisin enesekindlalt. Mul oli selle võrra lihtsam, et võidukohustust nagu polnud ja ausalt öeldes ei lootnud ma ise eriti võita,» tunnistas Rivo Saaremäe pärast kohtumist. «Mul oli väga hea päev, tegin kindlasti oma senise parima mängu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles