Ettevõtete koostöö saab riigilt rammusa rahasüsti

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riik ja Viljandimaa omavalitsused toetavad piirkonna konkurentsivõime parandamise nimel ligi poole miljoni euroga niinimetatud pehmeid tegevusi kolmes tähtsas valdkonnas.
Riik ja Viljandimaa omavalitsused toetavad piirkonna konkurentsivõime parandamise nimel ligi poole miljoni euroga niinimetatud pehmeid tegevusi kolmes tähtsas valdkonnas. Foto: Jaanus Lensment (montaaž)

Riik annab Viljandi maakonnale mitusada tuhat eurot, et parandada siinsete ettevõtete koostoimet ja suurendada noorte valmidust tulevikus ise tööandjaks hakata.

Viljandimaa arenduskeskusel lasub eeloleval neljal-viiel aastal kohustus leida tark rakendus ligi 500 000 eurole, mille sihtotstarve on aidata arenguvõimelistel ettevõtetel üheskoos uusi turge võita, oma töötajaid koolitada ja maakonda turistide silmis ahvatlevamaks sihtkohaks muuta.

84 protsenti summast annab riik regionaalarengu fondist. Ülejäänud 16 protsenti on lubanud omavalitsuste liidu kaudu lisada kohalikud vallad ja linnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles