Uus pood võimaldas üle mitme aasta eskalaatori käivitada

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Best Furniture juhatuse liige Rait Mirka ütles, et eesmärk on pakkuda mööblit, mis näeb hea välja ning mille hinna ja kvaliteedi suhe on mõistlik.
Osaühingu Best Furniture juhatuse liige Rait Mirka ütles, et eesmärk on pakkuda mööblit, mis näeb hea välja ning mille hinna ja kvaliteedi suhe on mõistlik. Foto: Elmo Riig

Kui Viljandi piiril asuvas keskuses Day Off tegi uksed lahti tööstus- ja aianduskaupu müüv Magaziin, siis tärkas lootus, et pikalt tühjana seisnud hoone saab uue hingamise. Ligi kolm aastat hiljem tekkis elu ka teisele korrusele, kuhu sättis end sisse Mööblimaailm.

Aktsiaseltsile GMP Grupp kuuluv hoone valmis 2008. aastal. Esialgu pakkus see peavarju näiteks Hawaii Ex­pressile, mis kolis 2012. aastal valminud Uku keskusesse. Pärast seda ongi Day Offi teisel korrusel haigutanud tühjus.

Nüüd liiguvad hoones üle mitme aasta aga taas eskalaatorid. Eilegi võis neil näha üles-alla sõitmas diivaniotstest kinni hoidvaid töömehi. Osaühingu Best Furniture juhatuse liige Rait Mirka ütles, et alates eilsest ongi uus mööblipood avatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles