Meie maakonnast trügis kõige kõrgemale Suure-Jaani vald

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani valla teatesuusatamise meeskond koosseisus Alo Järve (vasakult), Rain Kuresoo ja Kermo Randmäe saavutas talimängudel kõrge kuuenda koha.
Suure-Jaani valla teatesuusatamise meeskond koosseisus Alo Järve (vasakult), Rain Kuresoo ja Kermo Randmäe saavutas talimängudel kõrge kuuenda koha. Foto: Mati Adamson

Nädalavahetusel Põlvas Eestimaa spordiliidu Jõud korraldusel asetleidnud valdade talimängudel saavutas Viljandimaa omavalitsustest parima tulemuse Suure-Jaani, kes hõivas 46 kaasateinud omavalitsuse seas koondtabelis tubli viienda koha.

Lisaks Suure-Jaanile lähetas Viljandimaalt mängudele oma delegatsiooni veel ainult kaks omavalitsust. Viljandi vald lõpetas kokkuvõttes 14. ja suurte omavalitsuste arvestuses 11. kohaga. Vaid murdmaasuusatajatega kaasateinud Tarvastu vald reastus kokkuvõttes 38. ja suurte omavalitsuste hulgas 31. positsioonile.

Valdade talimängude üldvõidu teenis Tartu vald Tähtvere ja Rae valla ees. Suure-Jaanist ühe koha võrra eespool, neljandana lõpetas võõrustaja Põlva vald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles