Raamat poeb telefoni

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lühisõnumi saavad need isikud, kes eelmisel aastal esitasid füüsilise isiku tuludeklaratsiooni elektrooniliselt ning kes on märkinud kontaktidesse oma mobiiltelefoni numbri, aga mitte e-posti aadressi. SMS teavituse sisus on info maamaksuteate koostamisest e-maksuametis/e-tollis, teate täpsema sisuga tutvumiseks tuleb e-maksuametisse/e-tolli siseneda ja seal teate avama.
Lühisõnumi saavad need isikud, kes eelmisel aastal esitasid füüsilise isiku tuludeklaratsiooni elektrooniliselt ning kes on märkinud kontaktidesse oma mobiiltelefoni numbri, aga mitte e-posti aadressi. SMS teavituse sisus on info maamaksuteate koostamisest e-maksuametis/e-tollis, teate täpsema sisuga tutvumiseks tuleb e-maksuametisse/e-tolli siseneda ja seal teate avama. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Seda, et muusikat kuulata ja filme vaadata saab telefoni või tahvelarvutiga, teavad ja hindavad paljud. Seevastu samu kanaleid pidi raamatulugemise võimalust kasutavad veel vähesed.

Fabula on rakendus, mis lubab fikseeritud kuutasu eest lugeda piiramatus koguses eestikeelseid e-raamatuid. Seda võimaldab voogedastus ehk striiming ning lugeda saab ühe nupuvajutusega oma mobiilist ja tahvlist.

Eestis on selle keskkonnaga liitunud 23 kirjastust ning lisaks võivad kõik sellesse kerge vaevaga oma teoseid liita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles