Viljandlased kodustasid piirilinna joonemehe

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC kutsus oma võistkonda Valgast pärit joonemängija Veiko Luige, kes on nüüdseks osalenud oma uue kodumeeskonna koosseisus kolmes meistriliiga ja kahes Balti liiga kohtumises.
Viljandi HC kutsus oma võistkonda Valgast pärit joonemängija Veiko Luige, kes on nüüdseks osalenud oma uue kodumeeskonna koosseisus kolmes meistriliiga ja kahes Balti liiga kohtumises. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi HC võistkond on toonud endale appi esimese väljastpoolt sirgunud käsipalluri, Valgast pärit joonemängija Veiko Luige.

Mullu Valga Kävali koosseisus meistriliiga kogemusi korjanud ja novembris Viljandi HC treeningutega liitunud 20-aastane 190-sentimeetrine Veiko Luik on liikuv mängumees, kes on kuulunud Eesti noorte koondisesse ning siinsele treenerile Marko Koksile tuttav suvisest Euroopa juunioride meistrivõistluste finaalturniirist ja selleks valmistumise perioodist.

Koks nentis, et Luike kutsusid nad Viljandi HC koosseisu ise. «Paraku ei saa meie joonemängijad võistkonnaga iga päev harjutada. Just see oli üks suur põhjus, miks me endale täiendust otsisime,» lausus ta ning lisas: «Tundub, et ta suudab meie mängu sobituda. Tahtmist tal on, oskusi ja eeldusi ka.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles