Jalakäija üle tee lubanud autojuht saab 20 liitrit tasuta kütust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu varasematel kuudel on tarbijahindade peamine mõjutaja väliskeskkond. Hoolimata nafta hinna stabiliseerumisest kütuse odavnemine tanklates jätkus.
Nagu varasematel kuudel on tarbijahindade peamine mõjutaja väliskeskkond. Hoolimata nafta hinna stabiliseerumisest kütuse odavnemine tanklates jätkus. Foto: Mihkel Maripuu

Reede pärastlõunal pälvis üks autojuht 20 liitrit tasuta autokütust selle eest, et laskis Viljandis jalakäija vöötrajal üle tee, nagu seadus ja liiklusviisakus ette näevad.


Aktsiooni «Austa nõrgemat!» eesmärk on tunnustada jalakäijatele teeandmiseks ülekäiguraja juures peatuvaid autojuhte. Tosina aasta eest Pärnust alguse saanud kampaania laienes Viljandisse mullu sügisel.

Seekord teenis 20 liitrit autokütust hõbedase Volkswageni juht, kelle sõiduk kannab registreerimisnumbrit 439 TEZ. Juht saab kütuse kätte, kui esitab Olerexi tanklas auto tehnilise passi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles