Karikasari andis neli takistussõidu meistrit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva-Johanna Jürgenson ja Preston tagasid 110-sentimeetriste takistustega sõidu võiduga endale maakonna karikasarjas oma klassi esikoha.
Eva-Johanna Jürgenson ja Preston tagasid 110-sentimeetriste takistustega sõidu võiduga endale maakonna karikasarjas oma klassi esikoha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa takistussõidu karikasarja viimane võistluspäev nädala eest Sammulis kujunes eriliseks ja seda suuresti ilmataadi krutski tõttu. Harrastajate sõidu ajal lajatas taevast vett alla nagu ämbriga, nii et saviväljakust sai hetkega sillerdav tiik.

Nagu ütles rajameister ja ühtlasi üks võistlejaid Teet Juul, voolab vesi väljakult päris kiiresti ära, kuid startijate rivi kärpis see tublisti. Pärast vihmast tingitud põgusat pausi läks 110-sentimeetriste takistustega parkuuri sõidule 48-st nimekirja kantud võistluspaarist 23.

«Eks ta ole, parem karta kui kahetseda. Väljak taheneb küll ruttu, aga eks ta libedaks jää ikka,» rääkis Juul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles