Nõudlus julgustas noort juristi Karksi-Nuias õigusabi andma

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealinnast Viljandimaale kolinud 23-aastane Grete Raagmets alustas Karksi-Nuias õigusabi pakkumist.
Pealinnast Viljandimaale kolinud 23-aastane Grete Raagmets alustas Karksi-Nuias õigusabi pakkumist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Septembri esimesest päevast pakub Karksi-Nuias õigusabi noor jurist Grete Raagmets. Õigupoolest asutas ta Adelais Õigusabi juba maikuus, kuid suvel võttis veel hoogu ja tegi mõne väikse töö tuttavatele. 

Seni pole Karksi valla majandusspetsialisti Tõnis Lauriku sõnul seal sellist õigusabi pakkujat olnud, kuid 2006. ja 2007. aastal üüris teenindusmajas pinda Sikuti advokaadibüroo. 

Raagmetsal on oma ettevõtte asutamisest saati ka juba töid ette näidata. «Üks suurem neist oli eestlasele, kes elab välismaal, ja väiksemaid on siit kandist ka juba tulnud.» Tema pädevusse kuuluvad näiteks töö- ja üürilepingute koostamine, vastused  hagiavaldustele ning kliendi esindamine töövaidluskomisjonis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles