Helmen Kütt ministritoolil uues valitsuses ei jätka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide juht Sven Mikser (vasakul) andis allkirja võimuleppele, mis viis Helmen Küti senise ametiposti teise erakonna esindajale. Kütt jätkab riigikogus.
Sotsiaaldemokraatide juht Sven Mikser (vasakul) andis allkirja võimuleppele, mis viis Helmen Küti senise ametiposti teise erakonna esindajale. Kütt jätkab riigikogus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

​Tänaseni sotsiaalkaitseministri ametit pidav, sotsiaaldemokraatide hulka kuuluv viljandlanna Helmen Kütt kinnitas, et tema uues valitsuses ministrina ei jätka. Selle ametikoha täidab keegi Isamaa ja Res Publica Liidu esindajatest.

«Ma olen öelnud, et ühtegi teist ministrikohta peale sotsiaalkaitseministri oma ma vastu ei võta, sest ainult see koht on vastavuses minu erialaga,» lausus Kütt. «Ma isegi ei kaalu ühtegi teist kohta.» 

Helmen Küti senine ametipost läheb sotside käest ära. «Selliseid vangerdusi tuleb kolme partneri korral teha,» nentis ta ja kinnitas, et hakkab tööle riigikogus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles