Suurim palgakasv terendab järgmisel aastal lasteaednikele

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani valla lasteaia Sipsik ruumid rekonstrueeriti ning töötajaid võib tuleval aastal oodata 21 protsendini küündiv palgatõus.
Suure-Jaani valla lasteaia Sipsik ruumid rekonstrueeriti ning töötajaid võib tuleval aastal oodata 21 protsendini küündiv palgatõus. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui Eesti riigi valitsuskoalitsioon peab tähtsaks järgmisest aastast tõsta õpetajate, kultuuritöötajate ning siseturvalisuse valdkonnas töötavate ametnike palka, siis Viljandimaa omavalitsused tahavad kergitada lasteaiatöötajate tasu.

Viljandi linnapea Ando Kivibergi sõnutsi on lasteaiaõpetajate palk üldhariduskoolide õpetajate omast tublisti maha jäänud ja omavalitsus soovib samm-sammult aidata selle tõusule kaasa. «Ja kindlasti puudutab see küsimus ka huvihariduse õpetajaid. Võrreldes riigi rahastatava üldharidusega on see mahajäämus ikkagi väga ebaõiglane,» leidis linnapea.

Protsentidest on veel vara rääkida

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles