Rongide uus sõiduplaan toob muudatusi

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui täna jõuab Elroni rong Viljandist Tallinna kõige kiiremini kahe tunni ja 11 minutiga, siis uues sõiduplaanis võiks see aeg jääda alla kahe tunni.
Kui täna jõuab Elroni rong Viljandist Tallinna kõige kiiremini kahe tunni ja 11 minutiga, siis uues sõiduplaanis võiks see aeg jääda alla kahe tunni. Foto: Elmo Riig / Sakala

25. mail hakkab kehtima uus rongide sõiduplaan ning selle arutelul tegi Viljandi maavalitsus Elronile ettepaneku, et üks hommikune rong võiks Tallinna jõuda vähem kui kahe tunniga.

Harju, Rapla, Järva, Viljandi ja Pärnu maavalitsuse esindajad arutasid rongiettevõttega uut sõiduplaani kolmapäeval Türil. Elroni müügi- ja arendusjuhi Norbert Kaareste ütlemist mööda jäid maakondade esindajad rongiettevõtte kavandatava sõiduplaaniga rahule.

«Üks-kaks muudatusettepanekut tehti, kuid üldiselt avaldati head meelt, et uued rongid on tulnud ning rongiliiklus on jõudnud uuele tasemele,» võttis Kaareste arutelu lühidalt kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles